Bestel je abonnement dit jaar online!

Voorverkoop van 19 april tot en met 27 april 2021

Eindelijk open!

De zomer is in aantocht en wij hebben enorm veel zin om jullie te verwelkomen!
Na Koningsdag zal Bosbad Lunteren traditiegetrouw haar deuren weer openen. Graag informeren we iedereen over de nieuwe openingstijden en abonnementen voor seizoen 2021.

Vorig jaar heeft corona een flinke impact gehad op de bezoekerscijfers. Het Bosbad mocht slechts beperkt open, waardoor speelplezier in het zwembad niet mogelijk was. Voor dit jaar lijken de vooruitzichten beter. Het banenzwemmen is al mogelijk vanaf de dag dat het Bosbad opengaat. Naar verwachting kan er ook snel weer gestart worden met recreatief zwemmen.

Openingstijden

Op woensdag 28 april zal Bosbad Lunteren haar deuren weer openen. Afhankelijk van de maatregelen die er dit seizoen zijn, zullen we flexibel omgaan met het rooster en de openingstijden. Op onze website www.bosbadlunteren.nl zullen de actuele tijden worden gecommuniceerd.

De openingstijden zijn hier te vinden.

Let op! Deze tijden kunnen dus afwijken op basis van de maatregelen. Check dus altijd onze website voor je bezoek aan het Bosbad.

Abonnementen

We kijken positief en hoopvol tegen seizoen 2021 aan en we zullen daarom per 19 april starten met de voorverkoop van de Bosbad-abonnementen. Dit geeft het Bosbad gelijk meer zekerheid over de inkomsten. Mocht het bad halverwege het seizoen toch moeten sluiten, dan kunnen wij helaas geen compensaties bieden. Dus koop je een abonnement, willen wij je enorm bedanken voor jouw vertrouwen en je steun voor het Bosbad. De prijzen van de abonnementen zijn te vinden op onze website.

Online je abonnement kopen

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om onze abonnementenverkoop digitaal te beschikbaar te maken. Dit is nodig om wachtrijen en drukte te voorkomen bij de kassa. Een moderniseringslag waar we niet omheen konden en waar we erg blij mee zijn.

Vanaf 19 april zullen onze abonnementen en badenkaarten dus ook online te koop zijn. Via de website www.bosbadlunteren.nl kun je jouw gewenste product kiezen, je gegevens invullen en direct afrekenen. Bij je eerstvolgende bezoek aan het Bosbad ontvang je een pasje. Dit pasje kun je bij elk bezoek scannen via de paslezer bij de kassa, om toegang te krijgen tot het bad.
Jouw persoonlijke gegevens zijn gekoppeld aan dit pasje, waardoor we gelijk eenvoudig onze bezoekers kunnen registreren.

Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om je abonnement online te kopen in verband met drukte bij de kassa. Voor wie dat niet lukt, blijft het ook mogelijk om bij de kassa een abonnement, badenkaart of kaartje te kopen.

Reserveren

Dankzij het digitaliseren van de abonnementen en ledenadministratie wordt het ook mogelijk om reserveringen te maken. Wanneer de overheid besluit dat er maar een maximaal aantal personen in het bad mag, zullen we hier gebruik van gaan maken.
Wanneer je een abonnement of badenkaart hebt, heb je tijdens het kopen al jouw gegevens ingevuld en een account aangemaakt. Via de mobiele app Sportivity kun je inloggen met jouw gegevens en kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een zwemmoment.
Heb je geen abonnement of badenkaart dan kun je uiteraard ook gewoon even bellen met onze receptie om je zwemmoment te reserveren.

Voorverkoop abonnementen

Wil jij korting op je seizoensabonnement? De jaarlijkse voorverkoop start op maandag 19 april tot woensdag 28 april 2021 online viawww.bosbadlunteren.nl. Koop je liever je abonnement bij de kassa? Dan ben je op vrijdag 23 april, zaterdag 24 april en maandag 26 april welkom tussen 09:00 en 14:00 uur.

Al deze informatie kunt u terugvinden op onze website www.bosbadlunteren.nl
Laten we hopen dat we weer zo’n mooie zomer krijgen!