Actuele berichten

Winnaar Rabo Club Support actie

Vrijwel elk jaar vragen we de Rabobank om deelname aan de Rabo Club Support actie. Dit is een prachtig initiatief waarmee zij lokale clubs en verenigingen financieel tegemoetkomen.

Bosbad seizoen 2021 ten einde

De extra dagen dat het Bosbad open bleef waren niet voor niets. Want de zon zorgde voor gezellige drukte in het bad.

Bosbad nóg een paar dagen langer open

Het lijkt dan toch nog te gebeuren: Nederland krijgt volgende week een lekker zonnig weekje cadeau!

Einddatum Bosbadseizoen 2021

Het Bosbad seizoen 2021 komt helaas weer ten einde! Vrijdag 3 september zal de laatste dag zijn dat jullie nog lekker kunnen komen zwemmen.

Programma Zwem4daagse

Bekijk hier het programma van deze gezellige week.

Zwem4daagse bij Bosbad Lunteren

Bosbad Lunteren organiseert wederom de Zwem4daagse in haar prachtige buitenbad, midden in het bos. De Zwem4daagse is een sportief evenement waaraan jong en oud kunnen meedoen!

Wipkippen vinden een nieuw thuis

Het Bosbad Lunteren is erg blij met twee nieuwe wipkippen op de ligweide. Ze staan in de schaduw bij het pierenbadje op een veilige plek voor de kleinsten onder ons.

Versoepeling coronamaatregelen vanaf 19 mei

Afgelopen maandag werden de versoepelingen voor de sportbranche, en daarmee ook de zwembaden, definitief bevestigd. Daar zijn we als Bosbad Lunteren enorm blij mee! Per woensdag 19 mei zullen de volgende maatregelen gelden...

Coronamaatregelen bij opening Bosbad

Ook als zwembad staan we voor de uitdaging om zwemmen mogelijk te maken binnen de gestelde maatregelen vanuit de overheid. We realiseren ons dat de huidige oplossing niet ideaal is, maar we doen er alles aan om het zo werkbaar mogelijk te laten zijn. We hopen op uw begrip hiervoor.

Bestel je abonnement dit jaar online!

De zomer is in aantocht en wij hebben enorm veel zin om jullie te verwelkomen!
Vanaf Koningsdag zal Bosbad Lunteren traditiegetrouw haar deuren weer openen. Graag informeren we iedereen over de nieuwe openingstijden en abonnementen voor seizoen 2021.

Zwemplezier in het Bosbad in Lunteren

Kom werken bij het Bosbad

Elk seizoen gaan we weer op zoek naar een team van enthousiastelingen die het heerlijk vinden om in de gezonde buitenlucht te werken. Voor alle vacatures geldt dat het aantal werkuren en werkdagen bespreekbaar zijn.

Bosbad gaat verder open

“Laat maar komen, die bezoekers.” Zo zou je de sfeer kunnen beschrijven die er heerst bij het personeel van het Bosbad. Opgelucht dat de maatregelen rond Corona voor een belangrijk deel zijn versoepeld.

Corona maatregelen

“Laat maar komen, die bezoekers.” Zo zou je de sfeer kunnen beschrijven die er heerst bij het personeel van het Bosbad. Opgelucht dat de maatregelen rond Corona voor een belangrijk deel zijn versoepeld.

Schildersbedrijf Vliem

Schildersbedrijf Vliem verrast Bosbad met cheque

Vierduizend euro. Dat is het bedrag wat schildersbedrijf Vliem afgelopen donderdag overhandigde aan Het Bosbad in Lunteren. Een prachtig geschenk, met een mooie geschiedenis.

Lunterse peuters goed met Rabobank

Goed nieuws voor de vele peuters die jaarlijks hun weg naar het Bosbad weten te vinden. Via de Rabo Clubsupport actie ontving het Bosbad een sponsoring voor de renovatie van het peuterbadje.

Zwemvierdaagse 2019

Het is weer zover! Van maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli wordt de nationale zwemvierdaagse in het Bosbad van Lunteren gehouden.

Arie Jonkers: Tuinman met wortels in het Bosbad

Tuinman Arie Jonkers is al van jongst af aan een trouwe bezoeker van het Bosbad.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties, evenementen en activiteiten rondom het Bosbad? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.