Succesvolle Zwem4daagse bij Bosbad Lunteren: Een week vol zwemplezier en gezelligheid

De Zwem4daagse bij Bosbad Lunteren is wederom een groot succes gebleken. De deelnemers, variërend van jong tot oud, trotseerden vier avonden lang het water om indrukwekkende afstanden af te leggen. Het evenement, dat van 1 t/m 5 juli plaatsvond, werd gekenmerkt door redelijk weer en veel gezelligheid.

Deelname van jong tot oud
Zowel jong als oud waagde zich aan de afstanden. Van enthousiaste kinderen die hun eerste meters zwommen tot doorgewinterde zwemmers die al jaren deelnemen, iedereen deed zijn uiterste best. De zon liet zich slechts af en toe zien, desondanks bleef het water in het Bosbad op een heerlijke temperatuur van 24 graden en was het aangenaam zwemmen.

Spannende wedstrijden
Naast het zwemmen zelf werden er ook diverse wedstrijden georganiseerd. Het Lunters Kampioenschap Plankduwen was wederom een groot succes. Opmerkelijk was dat de winnaars van dit jaar dezelfde waren als vorig jaar, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen. Ook het Stuiverduiken bracht veel plezier. Kinderen die een stuiver met een stip opdoken, mochten een ijsje uitzoeken, wat voor veel blije gezichten zorgde.

Dank aan de vrijwilligers en sponsoren
Een evenement zoals de Zwem4daagse kan niet zonder de hulp van vrijwilligers en support van de lokale middenstand. Een bijzonder dankwoord gaat uit naar allen die zich hebben ingezet om het evenement vlekkeloos te laten verlopen. 

Tot volgend jaar!
Met zoveel enthousiaste deelnemers en een geweldige sfeer kijkt Bosbad Lunteren al uit naar de volgende editie. We hopen dan opnieuw op een groot aantal deelnemers en een week vol zwemplezier en gezelligheid!

Winnaars Kampioenschap Plankduwen
Categorie 8-9 jaar: 1) Tom Duijzer, 2) Bram Dunsbergen, 3) Jasmijn Vaarkamp. Categorie 10-11 jaar: 1) Joost Goor,  2) Esther van Eijsden, 3) Julia Drost. Categorie 12-14 jaar: 1) Sam Duijzer, 2) Mandy van de Loenhorst, 3) Sarah Lagerweij